Dijete Breda i Anđeline puni 14 godina: Djevojčica ili dječak?

Ona je već kao jako mala zahtijevala da joj se obraćaju u muškom rodu, a slavna majka je objašnjavala da Šajlo ima "crnogorski stil", ali i da djecu treba pustiti da se izraze kako žele

10491 pregleda 3 komentar(a)
Foto: Instagram
Foto: Instagram

Sa svojom plavom kosom i svijetlim plavim očima, Šajlo, najstarije biološko dijete bivšeg bračnog para Breda Pita i anđeline Džoli, savršen je miks svojih slavnih roditelja. Poznata je po rodnoj neutralnosti, a kruže glasine da je transrodna od svoje druge godine.

Iako Anđelina i Bred to nikada nijesu potvrdili, podrazumijeva se da potpuno podržavaju svoje dijete. Šajlo 27. maja slavi 14. rođendan, a njena je životna priča već jedna od najzanimljivijih priča slavne djece.

Ona je već kao jako mala zahtijevala da joj se obraćaju u muškom rodu, ali su roditelji pretpostavljali da je to zato što ima stariju braću. Tražila je i da je zovu Džek, što je Brad potvrdio u intervjuu s Oprom Vinfri. Ipak, to možda nije bio samo dječji hir jer Šajlo već godinama ima kratku kosu i nosi široku odjeću kakvu inače biraju dječaci, a to potvrđuje i mnoštvo paparazzo fotografija. Mediji špekulišu da je djevojčica već prije nekoliko godina posjetila stručnjaka koji bi, navodno, trebao da joj pomogne u tome da postane dječak, ali njeni roditelji se nijesu javno oglasili o ovoj temi.

foto: Instagram

Anđelina Džoli je prije desetak godina kazala da Šajlo ima "crnogorski stil" i preferira da nosi odjeću za dječake, kao i da ona i Pit nemaju problema sa tim. "Šajlo, čini nam se, ima neki crnogorski šmek, oblači se kao tamošnji ljudi. Voli trenerke, sakoe, tako da obično nosi sako u kombinaciji sa pantalonama ili trenerkom. Voli da se oblači kao dječak i želi da bude dječak, pa smo zato morali da joj skratimo kosu. Voli da nosi sve muško", kazala je tada glumica. Naglasila je da djeci treba dozvoliti da se izraze kako god žele.

Bonus video: