Palata objavila detalje: Evo šta će Hari i Megan raditi na dan vjenčanja

Vjenčanje u dvorcu Vindzor započeće u podne, a par će vjenčati nadbiskup Kenterberija Džastin Velbi
1 komentar(a)
princ Hari, Megan Markl, Foto: Reuters
princ Hari, Megan Markl, Foto: Reuters
Ažurirano: 12.02.2018. 18:15h

Britanski princ Hari i njegova vjerenica Megan Markl otkrili su nove detalje o svom vjenčanju 19. maja, uključujući i to da će svečanost podrazumijevati povorku s kočijom kroz ulice Vindzora.

Vjenčanje u kapeli St. George u dvorcu Vindzor započeće u podne, a par će vjenčati nadbiskup Kenterberija Džastin Velbi, objavljeno je iz palate Kensington.

Sat kasnije par će se provesti u kočiji ulicama gradića.

"Nadaju se da će taj kratki put omogućiti većem broju ljudi da se okupi oko Vindzora i uživa u atmosferi toga posebnog dana" saopšeno je.

Novovjenčani par pridružiće se zvanicama na prijemu u dvorani St. George. Kasnije iste večeri otac mladoženje princ Čarls prirediće prijem za par i njihove bliske prijatelje i porodicu.

Isti dan održava se finale FA kupa na kojem Harijev brat princ Vilijam obično predaje pobjedniku trofej kao predsjednik Fudbalskog saveza, pa još nijesu poznati njegovi planovi.

Prošlog mjeseca Vilijam je rekao kako njegov brat još nije tražio da mu on bude kum, kao što se očekuje, i kazao da još razmišlja kako da uskladi dvije istovremene obaveze.

[VIDEO] ZVIJEZDE SU SE POKLOPILE

JWPlayer video mesto

Bonus video: