Potvrdila i udovica komičara: "Brando i Prajor su bili ljubavnici"

Muzički producent Kvinsi Džons je otkrio ovu aferu u intervjuu za “Njujork magazin” kada je govorio o Brandovim seksualnim apetitima
93 pregleda 5 komentar(a)
Marlon Brando, Ričard Prajor, Foto: Screenshot (Youtube)
Marlon Brando, Ričard Prajor, Foto: Screenshot (Youtube)
Ažurirano: 11.02.2018. 16:40h

Udovica komičara Ričarda Prajora potvrdila je tvrdnje muzičkog producenta Kvinsija Džonsa da su pokojni Prajor i legendarni glumac Marlon Brando bili ljubavnici tokom sedamdesetih.

Džons je otkrio ovu aferu u intervjuu za “Njujork magazin” kada je govorio o Brandovim seksualnim apetitima.

“On bi je*ao sve. Sve! Je*ao bi poštansko sanduče. Džejmsa Boldvina. Ričarda Prajora. Marvina Geja!, rekao je producent.

Prajorova udovica Dženifer Li Prajor je dala izjavu za TMZ i rekla da bi komičar, inače otvoreni biseksualac, poludio ako bi se njegova veza sa Brandom objelodanila.

“To su bile sedamdeste! Droga je i dalje bila dobra, posebno kvalud. Ako biste uzeli dovoljno kokaina, je*ali biste radijator i poslali mu cvijeće sljedećeg jutra”, rekla je ona. Li Prajor tvrdi da je komičar intenzivno pisao o svojim seksulnim vezama u svojim dnevnicima, koji će biti objavljeni ove godine. Komičar, koji je preminuo 2005. godine, ženio se sedam puta sa pet različitih žena. On i Li Prajor razveli su se poslije godinu dana braka 1982. godine i vjenčali se ponovo 2001, da bi ostali zajedno sve do njegove smrti.

Bonus video: