Kumare: Kasno smo shvatili da smo globalni neprijatelji

Oni su poručili da su se vratili nakon ukidanja društvenih mreža, i izvinili se svim političkim i nepolitičkim subjektima u Crnoj Gori, kao i "malim i velikim tajkunima" , što su ih "osumnjičili za nestajanje društvenih mreža"

31086 pregleda 194 reakcija 23 komentar(a)
Prinstcreen, arhiva, Foto: Prinstscreen
Prinstcreen, arhiva, Foto: Prinstscreen
Ažurirano: 19.07.2020. 21:23h

Srđan Stanojević Dido i Miodrag Miga Manerik poznatiji kao dvojac koji objavljuje serije kratkih klipova pod nazivom "Kumare", na svom youtube kanalu su objavili saopštenje za javnost.

Oni su poručili da su se vratili nakon ukidanja društvenih mreža, i izvinili se svim političkim i nepolitičkim subjektima u Crnoj Gori, kao i "malim i velikim tajkunima" , što su ih "osumnjičili za nestajanje društvenih mreža".

"Vratili smo se. Prvo da se izvinimo Vladi Crne Gore, predsjedniku, DPS-u, DF-u, Demokratama, SNP-u, URI, DEMOSU, SD-u, SDP-u i ostalim političkim partijama, svim nevladinim oganizacijama, svim velikim i malim tajkunima, što smo ih paranoično sumnjičili za nestajanje naših kanala. Kasno smo shvatili da smo globalni neprijatelji, i da su za ukidanje naših društvenih mreža krivi Gejts, oroš, Klintonovi i duboka država. Bez obzura što smo univerzalni neprijatelji domaći faktori su male mace za nas, pa ih za ubuduće molimo da se lično ne vrijeđaju, bez obzira što su Crna Gora i Balkan dio našeg bića. Naše bitke su globalne. Pozdrav.", kazale su "Kumare".

Bonus video: