Sulejmana i Šeherezadu optužili da su pretjerali s nježnostima

Kako pišu turski mediji, 50-godišnji Halit svojoj je 12 godina mlađoj supruzi poklonio dvonedjeljno krstarenje

8002 pregleda 0 komentar(a)
Halit Ergenç i Berguzar Korel, Foto: Instagram/berguzarkorel
Halit Ergenç i Berguzar Korel, Foto: Instagram/berguzarkorel

Otkako su ovog marta dobili drugo dijete, sina Hana, najpoznatiji turski glumački par Halit Ergenç i Berguzar Korel, koji su domaćoj publici poznati kao Sulejman i Šeherezada, uživaju u porodičnoj idili i ne skrivaju koliko ih je prinova usrećila i zbližila. Razlog za još jedno slavlje imali su prije nekoliko dana kada su proslavili 11. godišnjicu braka. Kako pišu turski mediji, 50-godišnji Halit svojoj je 12 godina mlađoj supruzi poklonio dvonedjeljno krstarenje, a većinu vremena supružnici će provesti u Bodrumu, lučkom gradu na jugozapadu Egejske regije Turske.

Na romantičnom putovanju s njima su i sinovi – mali Han i devetogodišnji Ali. Supružnici su se, međutim, našli na meti kritika kada su viđeni kako na palubi broda razmjenjuju nježnosti, ne mareći za poglede radoznalaca.

🤍

A post shared by Berguzar Korel (@berguzarkorel) on

Glumci su se upoznali na snimanju serije '1001 noć', u kojoj su imali glavne uloge Onura i Šeherezade, para čija je ljubavna priča prikovala milione gledalaca širom svijeta za male ekrane. Tada su i započeli tajnu vezu jer je Halit tada bio u braku s glumicom Gizem Soysaldı. Nakon razvoda, oženio se sadašnjom suprugom koja je već bila u drugom stanju s njihovim prvim djetetom, danas devetogodišnjim sinom Alijem.

Bonus video: