IZ SATA U SAT IMA SVE VIŠE PRATILACA

Mladi Hrvat postao hit u Srbiji: Razlog je očigledan

Bornin profil, na kojem je do tada bilo manje od sto pratilaca, sada prati preko 14 hiljada ljudi

25893 pregleda 2 komentar(a)
Borna, maldić iz Križa u Hrvatskoj, Foto: Instagram
Borna, maldić iz Križa u Hrvatskoj, Foto: Instagram

Mladić koji se zove Borna iz opštine Križ u Hrvatskoj postao je prava senzacija na Instagramu iz pomalo neobičnog razloga. Ovaj 29-godišnjak izgledom podsjeća na predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, što je bio dovoljan razlog da postane zvijezda Instagrama, kako u Hrvatskoj, tako i u Srbiji.

Instagram profil Negujmo srbski objavio je Borninu fotografiju na kojoj pozira u odijelu. "Našli smo Vučićevog dvojnika u Hrvatskoj. Mislimo da je red da ga promovišemo u novog influencera i dovedemo ga do 10 hiljada pratilaca", napisali su ispod fotografije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Priprema za izbore 😁

A post shared by Borna (@_borninjo) on

Premašili su tu cifru, Bornin profil, na kojem je do tada bilo manje od sto pratilaca, sada prati preko 14 hiljada ljudi. Na profilu, inače, ima svega sedam objava, ali je Borna postavio objavu sa portala index.hr i napisao: "Gasi internet i motaj kablove, mama konačno sam uspio u životu! Hvala svim mojim pratiteljima, a najviše @negujmosrbski koji je sve to i omogućio".

Za Index je Borna rekao da su ga i prije ljudi upoređivali sa Vučićem, ali do sada to nikad nije izazvalo ovakve reakcije.

Preporučujemo za Vas