Nova sezona TBOK: Politička situacija pogodna za analizu

U ovoj prvoj emisiji nas očekuje astrološkinja iz Beograda koja je već gostovala u emisiji krajem 2018. godine kad je vrlo smjelo ustvrdila da će u Crnoj Gori 2020. doći do smjene vlasti

8306 pregleda 421 reakcija 10 komentar(a)
TBOK, Foto: Printscreen
TBOK, Foto: Printscreen

Večeras, tradicionalno prvog petka u oktobru tačno u ponoć, cetinjska ekipa zvana The Books of Knjige vraća se na talase Antene M u novoj radio sezoni.

U susret novim emisijama, PR TBOK Suzana Mojsilović govori o tome što se može očekivati od serijala koji je pred nama.

“Nove političke okolnosti biće prilično plodno tle za analize i komentare Buksovaca u prvom dijelu emisije, dok će drugi dio i dalje biti posvećen nekom zanimljivom gostu. Recimo, u ovoj prvoj emisiji nas očekuje astrološkinja iz Beograda koja je već gostovala u emisiji krajem 2018. godine kad je vrlo smjelo ustvrdila da će u Crnoj Gori 2020. doći do smjene vlasti. Biće zanimljivo čuti natalni horoskop vodećeg političkog četverca: Đukanovića, Krivokapića, Bečića i Abazovića i predviđanje što nas čeka u budućnosti sa tom podjelom karata”, kazala je Mojsilović i dodala da se "studio radija neće ove godine osveštavati i demonizovati, ali će se malo prokaditi tamjanom zbog korone i išijasa”.

Nove dogodovštine Buksovaca mogu se pratiti i preko zvanične Facebook stranice i YouTube kanala The Books of Knjige.

Bonus video: