Žena od sultana, 2 dio! Nastavak plana sultanije da porobi Balkan!

Za samo 30, sekundi, neodoljiva Tijana uspjela je da osvoji srca svih fanova, i da predstavi ,,ponudu koja se odbija“!

7334 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Meridian
Foto: Meridian

Popularnost „Žene od sultana“ je gotovo pa neobjašnjiva!

Ovaj mega hit raketirao je mladu Tijanu Milentijević u sam vrh estradne scene. Pjesma je zaluđela fanove, širom Balkana, a društvene mreže doslovno „vrište“ od muzike prelijepe Tijane.

Mega popularna „Žena od sultana“ zajedno sa sportskom kladionicom Meridian, snimila je fenomenalni spot, od kojeg televizijski programi, društvene mreže i internet „GORE“ bez prestanka!

Za samo 30, sekundi, neodoljiva Tijana uspjela je da osvoji srca svih fanova, i da predstavi ,,ponudu koja se odbija“!

Tijana Milentijević i sportska kladionica Meridian, svim novoregistrovanim igračima poklanjaju 10€ BEZ USLOVA za nabolje sportsko klađenje.

Ali, naravno da to nije sve, jer 100 besplatnih spinova bez uslova, samo neko naivan može da propusti.

U ovom mega projektu zajedno sa Tijanom, učestvovala je i buduća grandova zvijezda Ivana Cvikić, koja sa „sultanijom“ čini savršen tandem.

Iako savršen tandem, ipak je jača polovina za njih bila tu, pa je tako ultra popularni MMA borac Čedo Pantić učinio sve da ove neodoljive ljepotice budu sigurne i uživaju.

Prelijepa Tijana je definitino odlučila, da svojim izgledom, muzikom i glasom zarobi srca fanova na cjelom Balkanu, i zato se zna zašto je njena odluka Meridian, jer samo je Meridian – kuća najbolje ponude i najvećih bonusa!