Kuper je odrastao uz "zečice", a sada može preporoditi "Plejboj"

Kad je Hju 2016. odstupio, Kuper se vratio u kompaniju i preuzeo ulogu koju ima i danas. Njegov prvi cilj bio je da vrati golotinju - želio je da ono što je Hju stvorio ostane autentično
156 pregleda 1 komentar(a)
Kuper Hefner, Foto: Shutterstock
Kuper Hefner, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 30.12.2017. 20:37h

Kuper Hefner je najmlađi sin osnivača Plejboja Hjua Hefnera i, prema svemu sudeći, njegov nasljednik. Dvadesetšestogodišnjak planira da upravo on bude taj koji će Plejboju dati novo ruho.

Mladi Hefner je već stekao neka zavidna iskustva i položaje. Trenutno ima titulu glavnog kreativnog direktora Plejboj Enterprajza, osnovao je medijsku kompaniju HOP, ali je i vojnik kalifornijskih odbrambenih snaga (CSMR-a).

Na Instagramu ga prati 106 hiljada ljudi. Vjeren je glumicom Skarlet Birn, koja se proslavila ulogom Pensi Parkinson u filmu Hari Poter, piše hrvatski Index.

Rođen je 4. septembra 1991. godine, a majka mu je Kimberli Konrad, ljepotica koja je 1989. godine odabrana za Plejbojevu zečicu godine. Iste godine se i udala za Hjua s kojim je bila sve do 2010. godine, iako su prestali da žive zajedno još 1998. godine.

Kuper ima i starijeg brata Marstona, s kojim je odrastao u Plejbojevoj vili.

"Dok su moji roditelji bili zajedno, bilo je veoma 'blago' u vili. Žurke su se pretvorili u ozbiljnije događaje, pretpostavljam na zahtjev moje majke", ispričao je jednom prilikom za Njujork post.

Kad su se 1998. godine rastali, Hju je njegovoj majci napravio kuću odmah do njihove vile, a Kuper i Marston su živeli u obje kuće.

"Kad je tata imao 'zanimljivije' zabave, onda bi čuvari poslali dadilje i pazili da ja i brat ostanemo u kući", kaže Kuper. T

Kuper se Plejboju pridružio već s 21 godinom, ali je 2016. nakratko napustio kompaniju.

"Htio sam da učestvujem u izgradnji relevantne strategije brenda, strategije koja može dovesti Plejboj mojoj generaciji. Međutim, postalo mi je jasno da to neće biti moguće zbog tadašnjeg vođstva, pa sam otišao, iz protesta", objasnio je.

Tokom njegovog odsustva, magazin je prestao da objavljuje gole fotografije, pa je broj pretplatnika drastično pao.

Kad je Hju 2016. odstupio, Kuper se vratio u kompaniju i preuzeo ulogu koju ima i danas. Njegov prvi cilj bio je da vrati golotinju, želio je da ono što je Hju stvorio ostane autentično.

Na Instagramu redovno objavljuje fotografije iz svog svakodnevnog, veoma neobičnog života. Često igra poker okružen zečicama, veliki je fan Lejkersa i ne propušta nijednu utakmicu.

Može se pohvaliti zavidnom kolekcijom automobila, redovno leti Plejbojevim privatnim avionom, a često i putuje na egzotične destinacije i druži se sa zvijezdama.

Ipak, najviše vremena provodi sa svojom vjerenicom koju je zaprosio 2015. godine.

"Moje tumačenje seksa je mnogo drugačije od većine drugih ljudi. Pričate s nekim čija je mama bila u Plejboju. Zaista ne vidim ništa čudno u seksu, sve dok ga ljudi ne učine čudnim", rekao je za Post.

Bonus video: