Je li princ Hari omiljeno unuče kraljice Elizabete?

Mediji navode da će kraljičin odnos sa princom Vilijamom uvijek biti ozbiljniji, budući da ga priprema za buduću ulogu kralja
358 pregleda 1 komentar(a)
princ Hari, Foto: Shutterstock
princ Hari, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 27.12.2017. 10:30h

Poznata je po svojoj "pokeraškoj faci" i diplomatskim odgovorima. Ispod svega toga, krije se mekano srce i 91-godišnjakinja koja ima omiljeno unuče.

Nakon objavljivanja ovogodišnje božićne čestitke, fanovi kraljevske porodice primijetili su zanimljiv detalj koji naizgled otkrive omiljeno unuče britanske kraljice Elizabete.

Na stolovima se u kraljicinom salonu nalaze se fotografije najbiližih (i najmilijih). Na glavnom stolu su dvije fotografije kraljice i njenog supruga Filipa, a do njih praunučad - princ Džordž i princeza Šarlot.

Na jednom od stolova nalazi se portet princa Harija i njegove vjerenice Megan Markl, koji su vjenčanje najavili za maj 2018.

Princ Hari nerijetko priča o svojoj naklonosti i poštovanju svoje bake Kraljice.

"Kada si u vojsci, on ti znači mnogo više od bake. Ona je kraljica. I onda odjednom, počneš da shvataš, vau, to je baš velika stvar...", govorio je 33-godišnjak nakon boravka u vojsci.

Mediji navode da će kraljičin odnos sa princom Vilijamom uvijek biti ozbiljniji, budući da ga priprema za buduću ulogu kralja Britanije. I kako princ Hari nikada neće biti na tronu, može da ima veseliji, tipični unuk-baka odnos sa vladarkom.

Cijelu priču podržava ćinjenica da je Harijeva vjerenica provela Božić sa kraljicom i ostalima, što je presedan budući da još zvanično nije dio porodice.

Bonus video: