Predbračni ugovor Kim i Kanjea "težak" više miliona

Prema navodima svjetskih medija, Kim za svako rođeno dijete dobija tri miliona funti, dok Kanje za svaku prevaru mora da plati supruzi duplo više, dakle šest miliona, s tim da mora da ostane s njim u braku, uprkos prevari

13504 pregleda 5 komentar(a)
Foto: Instagram
Foto: Instagram

Nakon vijesti da se Kim Kardašijan i Kanje Vest definitivno rastaju nakon šest godina braka, pokrenulo se pitanje o podjeli imovine nakon razvoda, s obzirom na to da je par prije vjenčanja potpisao predbračni ugovor.

Saznanja o predbračnom ugovoru Kim Kardašijan i Kanje Vesta svojevremeno su šokirala sve koji ih poznaju, a najviše njihove fanove, prenosi Nova.rs.

Informacije djelova ugovora koje su svojevremeno procurile su tiču se između ostalog i toga da Kim za svako dijete koje rodi dobija novac od muža.

Naime, prema navodima svjetskih medija, Kim za svako rođeno dijete dobija tri miliona funti, dok Kanje za svaku prevaru mora da plati supruzi duplo više, dakle šest miliona, s tim da mora da ostane s njim u braku, uprkos prevari.

Ukoliko ostavi Kanjea tri godine nakon vjenčanja, Kim neće dobiti ni dio njegovog bogatstva. A ako pak “premaše” tri godine braka, za svaku godinu dobija 600.000 funti od muža.

Sve ukupno njihov predbračni ugovor vrijedi 82,8 miliona funti, a s obzirom na to da je par tokom godina braka stekao enormno bogatstvo, ova cifra je sada sigurno znatno veća.

Bonus video: