Djeda Mraz poslao pogrešan poklon: Račun za struju od 284 milijarde dolara

Malo je reći da je Amerikanka bila neprijatno iznenađena kada je pokušala da provjeri koliko duguje za snabdijevanje električnom energijom
1 komentar(a)
račun, račun za struju, Foto: Shutterstock
račun, račun za struju, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 26.12.2017. 11:58h

Stanovnica Pensilvanije bila je šokirana kada je preko interneta ušla da provjeri svoj račun za struju – vidjela je, kako navodi lokalni sajt „Gou Iri“, da „duguje“ više nego Bugarska i Južnoafrička Republika zajedno – 284 milijarde i 460 miliona dolara.

Malo je reći da je Meri Horomanski (58) bila neprijatno iznenađena. Čak je u prvom trenutku pomislila da su svjetleći božićni ukrasi koje je postavila možda „uticali“ na račun, da ih nisu nekako pogrešno povezali, piše Tanjug.

„Dobra vijest“ je bila što cijelu sumu mora da uplati do 22. novembra 2018. godine, a u decembru „samo“ 28.176 dolara.

Gospođa Horomanski je odmah o svemu obavijestila sina koji je kontaktirao kompaniju „Penelek“, koja njihovo domaćinstvno snabdijeva strujom.

Iz te kompanije je ubrzo došla potvrda da je u pitanju greška i da račun zapravo iznosi 284,46 dolara, prenio je Gou Iri.

Horomanski je na kraju uspjela i da se našali, pa je sinu naglasila da tek sada zna šta želi za praznike: „Rekla sam mu da želim aparat za praćenje rada srca“.

Bonus video: