Osuli po Emili Ratajkovski: Obuci se i nađi pravi posao!

"Dosadilo mi je da razmišljam kako će muškarci mogu shvatiti to što nosim kratku suknji ili postavim seksi fotografiju na Instagramu", kazala je mankenka
71 pregleda 12 komentar(a)
Emili Ratajkovski, Foto: Screenshot (YouTube)
Emili Ratajkovski, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 06.12.2017. 15:04h

Britanski televizijski voditelj i novinar Pirs Morgan prozvao je manekenku Emili Ratajkovski zbog njene praznične reklame.

Ratajkovski je na društvenim mrežama objavila video u kojem se, u donjem vešu, uvija na trpezarijskom stolu po kojem su prosute špagete.

"Ja ne znam zapravo šta je ona. Lujka je na globalnom nivou", kazao je Morgan, inače poznat kao osoba bez dlake na jeziku.

Na opasku koleginice da ima nešto lično protiv nje, Morgan je kazao:

"Na Instagramu je objavila nešto o tome kako ono što gledamo nevjerovatno osnažava feminizam. Zaboga - obuci se i nađi pravi posao."

Po objavljivanju spornog videa, Ratajkovski je kazala da će žene biti inspirisane da budu samostalnije i samouvjerenije.

"Dosadilo mi je da razmišljam kako će muškarci mogu shvatiti to što nosim kratku suknji ili postavim seksi fotografiju na Instagramu. Želim da radim ono što želim da radim", kazala je manekenka.

Voditelj je i ranije komentarisao Emili, nakon što je prijateljima i porodici poslala čestitku na kojoj pozira naga. Takođe je napadao i Kim Kardašijan zbog golišavih selfija.