gledali milioni ljudi

Makron napravio hevi metal svirku u Jelisejskoj palati nakon što je izgubio opkladu

Makron je obećao u februaru da će u Jelisejskoj palati ugostiti Mekflaja i Karlita, dvojicu francuskih jutjubera, koji imaju 6,5 miliona pratilaca, ukoliko njih dvojica uspiju da sakupe više od deset miliona pregleda video snimka na kojem se promoviše socijalna distanca tokom pandemije kovida-19

10469 pregleda 1 komentar(a)
Makron, Foto: Screenshot/Youtube
Makron, Foto: Screenshot/Youtube

Milioni ljudi su danas gledali privatnu hevi metal svirku predsjednika Francuske Emanuela Makrona u bašti Jelisejske palate u Paruzu, u društvu dvojice komičara, nakon što je izgubio opkladu, prenosi Rojters.

Makron je obećao u februaru da će u Jelisejskoj palati ugostiti Mekflaja i Karlita, dvojicu francuskih jutjubera, koji imaju 6,5 miliona pratilaca, ukoliko njih dvojica uspiju da sakupe više od deset miliona pregleda video snimka na kojem se promoviše socijalna distanca tokom pandemije kovida-19, prenio je Rojters.

Mekflaj i Karlito su dobili opkladu i dozvoljeno im je da snime video snimak od 36 minuta, koji je nekoliko sati nakon puštanja jutros dobio 2,7 miliona pregleda.

Makron i jutjuberi su razmijenili priče tokom emisije, koja se završava šetnjom dvorištem Jelisejske palate, gdje je francuski bend "Ultra Vomit" svirao hard rok verziju francuske uspavanke "Zeleni miš".

Makronov rejting je porastao za osam poena kod osoba starih između 18 i 24 godine u prethodnih mjesec dana, navodi Rojters.