Harison Ford, kao na filmu, pomogao ženi u nesreći

Ni slavnom glumcu saobraćajne nesreće nisu nepoznanica, s tom razlikom što je on u njih nekoliko učestvovao privatnim avionom
0 komentar(a)
Harison Ford, Foto: Beta/AP
Harison Ford, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 20.11.2017. 14:24h

Žena koja je u nedjelju ujutro izgubila kontrolu nad automobilom i sletjela s autoputa u Kaliforniji blizu mjesta Santa Paula, iznenadila se kada je shvatila da joj pomoć pruža filmska zvijezda - Harison Ford.

Ford (74) je zajedno s još nekoliko slučajnih prolaznika pritekao u pomoć povrijeđenoj ženi na kalifornijskom putu 126, prenosi Holivud Reporter.

Gumac je prethodno sletio avionom na obližnji aerodrom, odakle se autoputem vraćao kući.

Zajedno sa ostalim učesnicima u saobraćaju uspio je iz olupine da izvuče ženu pa je pričekao dolazak vozila hitne pomoći, prenosi N1.

Žena je prošla s manjim povredama, rekli su ljekari.

Ni slavnom glumcu saobraćajne nesreće nisu nepoznanica, s tom razlikom što je on u njih nekoliko učestvovao privatnim avionom.

Nedavno je greškom zamijenio stazu za polijetenja za onu za slijetanje i pri slijetanju proletio tik iznad Boinga 737 sa 116 putnika i članova posade. Pilotirao je svojim lakim avionom, jednomotorcem Aviat Haskijem.

Ovo nije prvi put da "Han Solo" ima nevolje u vazduhu. Prije dvije godine Ford je teško povrijeđen kada je prisilno sletio na golf igralište nakon što je avionu kojim je upravljao otkazao motor.

Bonus video: