Njen izgled izaziva veliku pažnju: Po svaku cijenu željela da postane Barbika

Prvo je uradila korekciju nosa, nakon čega nije mogla da se zaustavi... Hirurzi su imali pune ruke posla, a Anela je izdvojila čak 40.000 dolara kako bi postigla željeni izgled
148 pregleda 10 komentar(a)
Ažurirano: 19.11.2017. 09:06h

Anela je još jedna žena, koja je uradila veliki broj estetskih operacija, a kako kaže, po svaku cijenu je željela da postane Barbika, piše B92.

Dvadesetpetogodišnja Anela An iz Poljske predstavlja sebe kao arhitektu i živu Barbiku.

Ona je uradila veliki broj estetskih operacija kako bi što više ličila na poznatu lutku, te danas njen izgled izaziva veliku pažnju.

Prvo je uradila korekciju nosa, nakon čega nije mogla da se zaustavi... Hirurzi su imali pune ruke posla, a Anela je izdvojila čak 40.000 dolara kako bi postigla željeni izgled.

"Svako ima neki kompleks, a ako imamo priliku da to sredimo, zašto ne bismo? Tako je i mene mučio nos, pa sam ga sredila. Onda sam se sjetila da bih mogla i grudi, rekla sebi "zašto da ne", priča Anela.

Priznaje da više ne zna koliko zahvata je imala. Ipak, pored grudi, usana, botoksa, povećanja zadnjice, ona insistira na tome da joj je struk prirodan.

Zahvaljujući svom novom izgledu, ova 25-godišnjakinja je stekla armiju pratilaca na društvenim mrežama. U Poljskoj je zvijezda medija, te je ubrzo cijeli svet saznao za nju.

U mnogim intervjuima je govorila da ne sanja o tome da postane Plejboj zvečica, već da se posveti poslu arhitekte.

Galerija

Bonus video: