Tigar na trajektu za Hvar, Jadrolinija “nije znala” da ga prevozi

Kako nezvanično saznaje Dalmatinski portal, posada trajekta uopšte nije znala da prevozi tigra. Vlasnik ih je na pola kanala pitao da li može da podigne ceradu na prikolici da ‘zvijer’ dobije malo vazduha. Kada su digli ceradu, imali su šta i da vide

8160 pregleda 5 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Putnike na Jadrolinijinom trajektu za Hvar šokirao je prizor u garaži gdje se u jednoj prikolici, u kavezu, nalazio – tigar, piše Dalmatinski portal, a prenosi N1.

Iz Jadrolinije su odgovorili pod kakvim su okolnostima ukrcali tigra na trajekt i šta sve treba imati za takvu vrstu prevoza.

“Jadroliniji nije bio prijavljen prevoz životinje već ličnog vozila s prikolicom. Članovi posade nisu dužni da pregledaju sadržaj prikolice, ukoliko nije prijavljen prevoz opasnih supstanci i slično, a kako bi provjerili poštuju li se svi sigurnosni protokoli”, stoji u odgovoru.

Kako nezvanično saznaje Dalmatinski portal, posada trajekta uopšte nije znala da prevozi tigra. Vlasnik ih je na pola kanala pitao da li može da podigne ceradu na prikolici da ‘zvijer’ dobije malo vazduha. Kada su digli ceradu, imali su šta i da vide.

Bonus video: