NA IZBORU ZA NAJLJEPŠU DJEVOJKU SVIJETA

Tei Babić treba podrška: Glasovi publike vode u finale

Crnogorska predstavnica, koja u Kini boravi od kraja prošlog mjeseca, je za takmičenje u talentu spremila baletsku tačku
86 pregleda 2 komentar(a)
Tea Babić, Foto: Sara Popović
Tea Babić, Foto: Sara Popović
Ažurirano: 02.02.2019. 16:17h

Za crnogorsku predstavnicu na izboru za najljepšu djevojku na svijetu u 2017. godini Teu Babić, publika može glasati na zvaničnom sajtu takmičenja  missworld.com.

Za razliku od prethodnih godina kada je glasanje bilo pojednostavljeno i moglo se obaviti i putem društvene mreže Facebook, ovoga puta je potrebna registracija na oficijelnom sajtu.

Za sada najveći broj glasova publike ima Nikita Čandak mis Nepala (19,95 odsto glasova), a slijede mis Bangladeša Džesa Islam (15,56%) i mis Mongolije Enhjin Tsevindaš (11,4%), dok Babić trenutno ima svega 0,03 odsto glasova.

Djevojka sa najviše glasova dobiće direktan prolaz u finale, a njoj će društvo praviti i pobjednica u takmičenju u talentu, zatim mis čiji je dobrotvorni rad ocijenjen kao najbolji, kao i takmičarke koje su osvojile najviše bodova u brojnim drugim aktivnostima.

Crnogorska predstavnica, koja u Kini boravi od kraja prošlog mjeseca, je za takmičenje u talentu spremila baletsku tačku.

Finale izbora za Mis svijeta u okviru kojeg se takmiči 120 djevojaka, zakazano je za 18. novembar, kada će se održati u kineskom gradu Sanja.

Preporučujemo za Vas