Rus tvrdi da je živio na Marsu: Sfinga i piramide čuvaju veliku tajnu

Njegovi roditelji tvrde da je pričao o vanzemaljskim civilizacijama otkako je bio malo dijete uprkos tome što mu nikada nisu pričali o toj temi, niti prikazivali sličan sadržaj
170 pregleda 14 komentar(a)
Boriška Kiprijanovič, Foto: Screenshot (Youtube)
Boriška Kiprijanovič, Foto: Screenshot (Youtube)
Ažurirano: 07.11.2017. 15:19h

Mladić koji je postao poznat javnosti kada je, kao beba od samo nekoliko mjeseci bio u mogućnosti tečno da govori i piše, sada ima 21 godinu i tvrdi da je Marsovac koji se ponovo rodio na Zemlji, prenosi B92.

Boriška Kiprijanovič tvrdi da je u prethodnom životu živio na Marsu dok nije počeo rat koji je uništio život na planeti.

Njegovi roditelji tvrde da je pričao o vanzemaljskim civilizacijama otkako je bio malo dijete uprkos tome što mu nikada nisu pričali o toj temi, niti prikazivali sličan sadržaj.

Boriška kaže da je posjetio Zemlju dok je radio kao pilot na Marsu i da je imao blisku vezu sa Egipćanima. Štaviše, on je predvidio da će se život na Zemlji značajno promijeniti kada se “otključa“ Velika piramida koristeći mehanizam koji se nalazi iza Sfinginog uva.

Dvadesetjednogodišnjak trenutno živi u Volgogradu, a njegova pojava izaziva veliku pažnju među teoretičarima zavjere koji ne odbacuju njegovu priču. Štaviše, kada su ga ispitivali o životu na Marsu, on je rekao da Marsovci stare do 35. godine i da su nakon toga besmrtni. Ipak, jedna velika katastrofa zbrisala je život sa Marsa - nuklearni rat.

“Nemamo strah od smrti jer živimo vječno. Dogodila se velika katastrofa dok sam živio na Marsu. Ljudi kao što sam ja i dalje žive na Marsu. Izbio je i nuklearni rat među njima. Sve je izgorjelo. Samo je nekoliko njih preživjelo. Izgradili su skrovišta i napravili novo oružje.“

Kaže da su Marsovci visoki u prosjeku 215 santimetara i da mogu da dišu ugljen-dioksid, te da trenutno i dalje žive na Marsu, ali pod zemljom. Takođe, tehnološki su mnogo napredniji od nas i mogu da putuju čak i do drugih galaksija.

Boriškina majka tvrdi da je njen sin bio u stanju da čita i piše sa samo nekoliko mjeseci. Do prve godine je čitao novinske naslove, a sa dvije je već crtao.

“Niko ga ništa nije naučio. Kad je bio mali, sjeo bi i počeo da nam priča činjenice o Marsu, planetarnim sistemima i drugim civilizacijama“, kaže ona.

Bonus video: