Želi da dijete drži dalje od javnosti

U dugoj zlatnoj haljini na crvenom tepihu uoči njujorške premijere Netflixovog filma "Don't Look Up" pozirala sa partnerom iz filma Leonardom Dikapriom

3632 pregleda 1 komentar(a)
Dženifer Lorens, Foto: Twitter
Dženifer Lorens, Foto: Twitter

Dženiefer Lorens pokazala je svoj trudnički stomak pojavivši se u dugoj zlatnoj haljini na crvenom tepihu uoči njujorške premijere Netflixovog filma "Don't Look Up" koja se desila u nedelju.

Glumica, koja je prije premijere pozirala sa partnerom iz filma, Leonardom Dikapriom, prošetala je crvenim tepihom u sjajnoj Diorovoj haljini s poluprozirnim rukavima.

Lorens ima dugogodišnju saradnju s Diorom otkako je postala zaštitno lice brenda 2012. godine, te je često nosila njihove kreacije na velikim događajima. Redovan je gost i na njihovim revijama.

Zvijezda filma "Hunger Games" je prošlog mjeseca prvi put otkrila trudnički stomak na intimnoj projekciji u Los Anđelesu povodom predstojećeg filma, koji se premijerno prikazuje u odabranim bioskopima 10. decembra, a na Netflix stiže 24. decembra.

U intervjuu za naslovnicu decembarskog izdanja Vanity Faira, Lorens je govorila o bebi na putu i granicama koje postavlja kao majka.

Dobitnica Oskara, koja trenutno čeka svoje prvo dijete sa suprugom Kukom Maronijem, rekla je da, iako je "zahvalna i uzbuđena" što će postati mama, želi da svoje dijete drži podalje od javnosti.

"Ne želim da se iko osjeća dobrodošao u njihov život", kazala je Lorens naglasivši da želi da zaštiti privatnost svog djeteta po svaku cijenu.

Bonus video: