U Minsku otvorena prodavnica odjeće ukrašena Lukašenkovim citatima

Najveći interes izazvale su majice s natpisima "Ne dam voljenu", "Činjenice na sto" i" Predsjednici ne postaju, predsjednici se rađaju"

4346 pregleda 5 komentar(a)
Lukašenko, Foto: Reuters
Lukašenko, Foto: Reuters

U Minsku je otvorena prodavnica u kojoj se mogu kupiti majice i trenerke ukrašene popularnim citatima bjeloruskog predsjednika Aleksandra Lukašenka poput "Predsjednici ne postaju, predsjednici se rađaju“.

Ideja da se Lukašenkove riječi nađu na odjeći potekla je od novinara koji su ranije predsjedniku Lukašenku poklonili majice s njegovim citatima.

Prodavnica "Prvi" je u subotu počela s radom u jednom od najvećih trgovačkih centara u Minsku preko puta rezidencije bjeloruskog predsjednika.

Ispred prodavnice se okupilo oko 50 ljudi, a prvi kupac dobio je na poklon čokoladu "Predsjednik", prenosi agencija Hina.

Odjeća je u crnoj i bijeloj boji i proizvedena u bjeloruskim pogonima.

Majica košta osam dolara, a trenerka 16 do 18 dolara.

Otvaranju prodavnice prisustvovali su i ministar za informiranje i pomoćnik predsjednika, kao i predstavnici poslovnog svijeta.

Najveći interes izazvale su majice s natpisima "Ne dam voljenu", "Činjenice na sto" i" Predsjednici ne postaju, predsjednici se rađaju".

Bonus video: