Zbog Feltona svakog dana provjeravala raspored snimanja

"Stariji je od mene tri godine, pa je njegov odgovor bio da sam mu kao mlađa sestra", priznala je glumica

4919 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

U okviru specijala povodom 20. godišnjice od prvog filma o dječaku čarobnjaku - Hariju Poteru, glumica Ema Votson, koja je tumačila lik Hermione Grenčer, pričala je o tome kako se kao djevojčica na setu zaljubila u kolegu Toma Feltona.

"Ušla sam u prostoriju gdje smo se pripremali. Zadatak je bio da nacrtamo kako mislimo da izgleda Bog, a Tom je nacrtao djevojčicu na skejtu", prisjetila se Votson.

"Ne znam kako to da opišem, ali u tom trenutku sam se zaljubila u njega. Svakoga dana bih provjeralava raspored snimanja. Njegov broj je bio sedam, pa kad bi na planu vidjela sedmicu znala sam da će biti uzbudljiv dan na setu", otkrila je ona.

"Stariji je od mene tri godine, pa je njegov odgovor bio da sam mu kao mlađa sestra", priznala je glumica.

Felton, koji je u serijalu "Hari Poter" igrao lik Draka Melfoja, bio je svjestan simpatija koje je prema njemu gajila Votson.

"Mislim da sam bio u prostoriji za šminku kada sam čuo nekoga da govori kako joj se dopadam", kazao je u specijalu Felton, dodajući da nikada nisu bili u vezi, ali je od tog momenta nastala posebna povezanost između njih dvoje.

"Bio sam veoma zaštitnički nastrojen prema njoj. Uvijek sam imaop posebno mjesto za nju i tako je i danas. Među nama je uvijek postojala neka povezanost", priznao je on.

Cijeli specijal "Povratak u Hogvorts" biće prikazan 1. januara na HBO Max kanalu.

Bonus video: