Kejdž ne želi da ga zovu glumcem

"Zato što glumački izvođač znači da srcem radiš taj posao ili da koristiš svoju maštu, sjećanja, snove i daješ nešto od toga kako bi komunicirao sa publikom", pojasnio je Kejdž

1864 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Nikolas Kejdž poznat je kao pretenciozan, ali bi radije da ga oslovljavaju sa glumački izvođač, piše CNN.

Oskarovac, poznat po ulogama u filmovima kao što su "Leaving Las Vegas" i "Face/Off" u razgovoru za Variety magazin, kazao je da nije oduševljen kada ga nazivaju glumcem.

"Za mene to uvijek znači - O, sjajan je glumac, zato je sjajan lažov", ojasnio je Kejdž, dodajući da preferira izraz "glumački izvođač".

"Zato što glumački izvođač znači da srcem radiš taj posao ili da koristiš svoju maštu, sjećanja, snove i daješ nešto od toga kako bi komunicirao sa publikom", pojasnio je Kejdž.

Od nedavno, publika ga može gledati u filmu "Pig", a za režisera ovog ostvarenja, Majkla Sarnoskog, Kejdž kaže da je "arhanđel Majkl".

"Znao sam da sam nakon par filmskih pokušaja bio marginalizovan u studijima i da niko nije želio da me pozove. I zato sam znao da ako me neko pozove to će biti neki mladi režiser koji će se sjećati mojih ranijih filmova i znati da sam pravi za njegov scenario. I zato, on nije samo Majkl, već arhanđel Majkl", ispričao je glumac.

Bonus video: