Blizanci, a slaviće različite rođendane

Bolnica u kalifornijskom gradu Salinas je objavila na Tviteru kako je vjerovatnoća jedan prema dva miliona da se to dogodi

9226 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Osoblje bolnice u kalifornijskom gradu Salinas i bračni par Fatima Madrigal i Robert Truhiljo pamtiće novogodišnju noć po nesvakidašnjem događaju - blizancima rođenim u dvije godine, petnaestak minuta prije ponoći 31. decembra i u ponoć 1. januara 2022. godine.

Fatima i Robert prvo su dočekali sina Alfreda Antonija u 23:45 posljednjeg dana 2021. godine, da bi se njegova sestra bliznakinja Ajlin Jolanda Truhiljo rodila u ponoć 1. januara, objavio je TV kanal WKRC, a prenosi N1.

Bolnica je objavila na Tviteru kako je vjerovatnoća jedan prema dva miliona da se to dogodi.

„Meni je ludo što su blizanci, a imaju različite rođendane“, rekla je mama Fatima Madrigal, priznajući da je i sama bila „iznenađena i srećna“.

Porodična ljekarka u bolnici, dr Ana Abril Arijas izjavila je da je taj jedinstven porođaj "jedan od najupečatljivijih" u njenoj karijeri, objavio je portal nypost.com.

"Bilo je apsolutno zadovoljstvo pomoći ovim mališanima da bezbjedno stignu 2021. i 2022. godine. Kakav nevjerovatan način za početak Nove godine", rekla je Arijas .

Dvije bebe će sa majkom i ocem uskoro kući da upoznaju troje starije braće i sestara – dve devojčice i dečaka, navodi nypost.com.

Bonus video: