Endru Garfild i Tobi Megvajer

Maskirani gledali "Spider-Man: No Way Home" u bioskopu

"Bio sam sa Tobijem, zajedno smo se ušunjali i niko nije znao da smo tu. To je bila predivna stvar koju smo podijelili. Predivno je o to što sam pronašao neku vrstu bratstva sa njim i Tomom (Holandom)..."

3651 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Glumac koji je u filmu "The Amazing Spider-Man" tumačio naslovnog junaka, Endru Garfild, otkrio je da je sa kolegom Tobijem Megvajerom, koji takođe igra Spajdermena u nekoliko filmova, maskiran prisustvovao bioskopskoj premijeri "Spider-Man: No Way Home", kako bi uživo vidio reakcije publike.

"I dalje ne vjerujem da se to desilo. Ušunjao sam se u bioskop u noći premijere i gledao film sa kačketom i maskom", priznao je on u razgovoru za ET, dodajući da je sa njim bio i Tobi Megvajer.

Kako kaže, svjedočili su kako fanovi u sali "gube razum" dok gledaju film.

"Bio sam sa Tobijem, zajedno smo se ušunjali i niko nije znao da smo tu. To je bila predivna stvar koju smo podijelili. Predivno je o to što sam pronašao neku vrstu bratstva sa njim i Tomom (Holandom, koji tumači Spajdermena u aktuelnim filmovima o tom superheroju), ali i činjenica da smo učestvovali u nečemu veoma jedinstvenom", dodao je glumac.