„djevojčica reporterka“

Ima samo 11 godina, a na ulici je intervjuisala mnogo holivudskih zvijezda

Na Instagramu je prati skoro 78 hiljada ljudi, na TikToku više od 114 hiljada, a na Jutjubu oko 24 hiljada ljudi. Jednom je pitala fudbalera Dejvida Bekama da joj otkrije „najsmiješniju stvar koju je uradio kao otac“

10668 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Printscreen YouTube
Foto: Printscreen YouTube

Guera, koja je svojim fanovima poznata kao Džezi, je samozvana „djevojčica reporterka“ koja je uspjela da intervjuiše gomilu velikih svijetskih zvijezda, uključujući Ališu Kiz, Toma Holanda i Denzela Vašingtona, prenosi Nova.rs.

Njeni živahni intervjui na ulici objavljuju se na njenim kanalima na društvenim mrežama koje je nazvala "Jazzys World TV“,

Na Instagramu je prati skoro 78 hiljada ljudi, na TikToku više od 114 hiljada, a na Jutjubu oko 24 hiljada ljudi. Jednom je pitala fudbalera Dejvida Bekama da joj otkrije „najsmiješniju stvar koju je uradio kao otac“.

„Mislim da je stvarno super kako odvoje vrijeme iz svog užurbanog rasporeda i užurbanog dana samo da bi razgovarali sa jedanaestogodišnjim malim djetetom“, rekla je ona.

Kada je imala devet godina, njen otac Luis De Hojos, terapeut za mentalno zdravlje, vodio ju je na razne sastanke i upoznavanje sa zvijezdama da bi dobila autograme od sportista. Postavljala bi im pitanja o njihovim karijerama i uspostavljala je relativno lak odnos sa njima. Tada su ona i njen otac odlučili da pokrenu Jutjub emisiju, a njen otac je snimao i montirao video snimke.

Prvi intervju bio je sa Gregom Popovićem, glavnim trenerom San Antonio Sparsa, prije njihove utakmice protiv Njujork Niksa u Medison Skver Gardenu.

Odbila je da kaže kako uspijeva da "uhvati" zvijezde na ulici, ali je nagovijestila da je to podrazumijevalo čekanje satima, uključujući i rano ustajanje prije škole.

U novembru prošle godine, Guera je oko dva minuta intervjuisala Džej Zija ispred njegove kancelarije na Menhetnu i pitala ga šta je potrebno da bi se postigao uspjeh.

„Vjerujte u sebe, čak i prije nego što bilo ko drugi vjeruje u vas“, rekao je Džej Zi i dodao: „Morate da imate vrhunsko samopouzdanje, kao i ti. Veoma si samouvjerena.”

Video je prikupio stotine hiljada pregleda na Jutjubu i Instagramu i široko je dijeljen na Tviteru.

„To je pomoglo da se katapultira njena karijera i ono što radi“, rekao je njen otac.

"Ona je stvarno, zaista zahvalna", dodao je on.