Kolina Farela maskiranog u Pingvina niko nije prepoznao

Glumac je bio toliko siguran u rad šminkera sa seta, pa je, kako je otkrio u razgovoru za Collider, odlučio da maskiran prošeta da Starbucksa i sam poruči kafu

3548 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Warner Bros
Foto: Warner Bros

Kolin Farel već dobija brojne pohvale na račun transformacije za ulogu Pingvina u predstojećem DC-jevom filmu "The Batman", a komentari nakon objavljivanja fotografija sa seta su da je "glumac neprepoznatljiv".

Farel je bio toliko siguran u rad šminkera sa seta, pa je, kako je otkrio u razgovoru za Collider, odlučio da maskiran prošeta da Starbucksa i sam poruči kafu.

Kako je ispričao, osim par čudnih pogleda koje je dobio od prolaznika zbog izgleda, ubijeđen je da niko nije prepoznao da je upravo on slavna glumačka zvijezda.

"Već prvog dana smo sve isprobali, pa smo u kostimu napravili krug. Bili smo vani više sati, u grupi od 15-ak ljudi. Bilo je vrlo zabavno, pa sam otišao do Starbucksa i naručio sebi Osvaldovski napitak. Dobio sam nekoliko čudnih pogleda, ali samo zbog toga što sam veoma čudno izgledao", prisjetio se on.

U filmu "The Batman" koji će početi da se prikazuje u bioskopima od 4. marta, Farel tumači lik negativca Osvalda, čiji je nadimak Pingvin, a HBO Max već priprema snimanje spinoffa koje će biti fokusirano samo na taj lik.

Bonus video: