Za pripremanje uloge ga "najviše motivisala sramota"

"Jedini put kada su mi rekli da skinem majicu, mislim da su mi odmah nakon toga rekli da je ipak obučem", prisjetio se on

2231 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Glumac Robert Patinson otkrio je za američke medije da ga je tokom priprema za ulogu Betmena u istoimenom filmu "najviše motivisala sramota".

On je u maju 2020. godine ispričao da je odlučio da potpuno ignoriše striktni režim ishrane koji su za njega pripremili lični treneri, jer je vjerovao da tako šalje lošu poruku.

On je odlučio da se za ulogu pripremi trenirajući, a imao je samo sat vremena da postigne željene rezultate prije početka snimanja DC-jevog filma.

"Imao sam tri mjeseca prije početka snimanja, pa sam onda mora da vježbam i prije i poslije posla", ispričao je on za People, dodajući da je do trenutka kada je trebalo da snimi scenu bez majice, počeo da broji gutljaje vode.

Ovu tehniku preuzeo je od amatera u rvanju i bodibildera koji to rade prije takmičenja.

"Sramota je moj najveći motivator, sto odsto", istakao je Patinson, koji je otkrio da je za sve kriv događaj sa snimanja prvog dijela "Twilight" sage 2008. godine.

"Jedini put kada su mi rekli da skinem majicu, mislim da su mi odmah nakon toga rekli da je ipak obučem", prisjetio se on.

Svjetska premijera filma "The Batman" je danas.

Bonus video: