Konstrakta privukla pažnju i američkih medija

"'In corpore sano' pjesma o tajnama ljepote vojvotkinje od Saseksa, donijela je Konstrakti plasman na Eurosong 2022, koji se u maju održava u Torinu u Italiji", piše američki portal Newsweek

5715 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Screenshot/Youtube
Foto: Screenshot/Youtube

Pjesme koje pobijede na najpoznatijem evropskom muzičkom takmičenju - Eurosongu, ili one koje se u finalnoj večeri nađu među prvih pet numera sa najviše glasova, nerijetko postanu i svjetski hitovi.

Međutim, ovoga puta je jedna pjesma i prije izvođenja na bini Eurosonga privukla pažnju i američkih medija, koji inače ne pridaju značaj ovom festivalu, a u pitanju je "In corpore sano" srpske predstavnice Konstrakte.

Razlog su stihovi kojim počinje pjesma, a u kojoj se pominje američka glumica i supruga britanskog princa Harija: "Koja li je tajna zdrave kose Megan Markl?".

"Megan Markl se pominje u bizarnoj pop pjesmi srpske umjetnice koja se pita koja je tajna njene zdrave kose. 'In corpore sano' pjesma o tajnama ljepote vojvotkinje od Saseksa, donijela je Konstrakti plasman na Eurosong 2022, koji se u maju održava u Torinu u Italiji", piše američki portal Newsweek.

Sajt Newsweek podsjeća i da ovo nije prvi put da se kosa Megan Markl pominje u javnosti, s obzirom na to da su svi "primijetili ljepotu njene kose kada je nosila tijaru na dan svog vjenčanja", a potom su brojni svjetski mediji pohvalivali izgled i kvalitet njene kose.

Bonus video: