Rijana: Ne želim da kupujem trudničku odjeću

"Kada sam gledala kako se žene oblače tokom trudnoće mislila sam da je to jedini način. Zato sam izazvala sebe da napravim korak dalje i da se zabavim sa svojim trudničkim stajlingom"

3680 pregleda 1 komentar(a)
Foto: REUTERS
Foto: REUTERS

Od kako je otkriveno da je trudna, pjevačica Rijana izaziva polemike na društvenim mrežama i u medijima, a po pitanju stajlinga, jer je odlučila da ga ne prilagođava trudničkom stomaku.

Rijana
foto: REUTERS

Dok jedni ističu da je najljepše obučena trudnica ikada, drugi je kritikuju da previše otkriva, te da nema potrebe da toliko ističe stomak u prvi plan, a sama pjevačica obrazložila je izbor garderobe u razgovoru za Bustle.

"Razlog sam isključivo ja. Ne želim da kupuje trudničku odjeću", kratko je odgovorila Rijana.

"Neću da kupujem pantalone, farmerke i haljine za trudnice ili bilo šta što mi društvo nameće da moram", istakla je ona, dodajući da svoj trenutni stajling, koji uključuje kratke majice i pantalone i suknje niskoga struka, dok je stomak često go, naziva buntovničkim.

"Kada sam gledala kako se žene oblače tokom trudnoće mislila sam da je to jedini način. Zato sam izazvala sebe da napravim korak dalje i da se zabavim sa svojim trudničkim stajlingom. Jer za mene nema ničega zabavnijeg od izazova. To je ono iz čega crpim kreativnost. Tako natjeram sebe da dobijem nove ideje i načine", pojasnila je Rijana.

Iako je i ranije bila poznata po jedinstvenom stilu, pjevačica kaže da ju je trudnoća dodatno inspirisala.

"I sada ne želim da se to završi. To će biti druga strana trudnoće, povratak u svoje tijelo, ali i to će biti izazov sam po sebi. Pa se nadam da ću i u tom periodu biti jednako kreativna", smatra ona.

Bonus video: