IZDANJE ZA NOVEMBAR I DECEMBAR

Ovo je prva transrodna Plejboj zečica u istoriji

Izdanje ima 100 strana i odaje počast Hefneru, koji je bio poznati aktivista za prava LGBT zajednice. Na naslovnoj strani se nalazi njegova crno bijela fotografija
536 pregleda 8 komentar(a)
Ines Rau, Foto: Instagram
Ines Rau, Foto: Instagram
Ažurirano: 20.10.2017. 14:39h

Ines Rau postala je prva transrodna Plejboj zečica u istoriji.

U prvom broju, objavljenom nakon smrti osnivača Plejboja Hjua Hefnera, Rau (26) se našla na centralnom mjestu, prenosi BBC.

Izdanje za novembar i decembar ima 100 strana i odaje počast Hefneru, koji je bio poznati aktivista za prava LGBT zajednice. Na naslovnoj strani se nalazi njegova crno bijela fotografija, prenosi N1.

Ines se prvi put u Plejboju pojavila 2014. godine u specijalnom izdanju koji je bio posvećen polovima, a posao fotomodela joj nije stran, pošto se već pojavljivala u modnom časopisu "Vogue", a sada će postati prva transrodna zečica u istoriji Plejboja, dugoj 64 godine.

"Kada sam bila na fotografisanju za Plejboj, razmišljala sam o teškim danima u djetinjstvu. Nagost je nešto što je meni bilo vrlo značajno dok sam prolazila kroz period tranzicije i došla do tačke na kojoj sam danas", rekla je Ines za novembarsko izdanje Plejboja.