Kičić otkazao predstavu zbog koncerta Metallice

"To je jedini put da sam to uradio. Bili smo u dva popodne, ja i kum, na štangli. I isplatilo se. Poludio sam, bilo je genijalno”

5378 pregleda 1 komentar(a)
Gordan Kičić, Foto: Facebook/Gordan Kičić
Gordan Kičić, Foto: Facebook/Gordan Kičić

Poznato je da je srpski glumac Gordan Kičić ljubitelj muzike, a jednom prilikom se snašao kako bi otišao na koncert Metallice u Beogradu, iako je istog dana imao i ugovoreno predstavu u Ateljeu 212.

Ovu zanimljivost je glumac ispričao gostujući u podkastu “Agelast” voditelja Galeba Nikačevića.

”Moram samo da kažem koji sam ja ludak. Igrali smo, pošto je već prošlo toliko vremena. Svetozar Cvetković je u to vrijeme bio upravnik Ateljea 212. Ja sam član Ateljea, ali u to vrijeme sam bio honorarac i igrao sam meni jako važnu predstavu ‘Put do nirvane’. I pošto uvijek imam problem sa datumima i organizacijom, oni su stavili na dan Metalikinog koncerta tu predstavu. I shvatio sam da ja neću moći da odem”, ispričao je Kičić na početku.

”Na koncert ili predstavu?”, pitao je Galeb Nikačević glumca.

”Ili na jedno ili na drugo. Ja sam otišao kod Cveleta u kancelariju, nisam telefonom, rekao sam: ‘Cvele, tog 20. i nekog juna, ne mogu da igram.’ (Svetozar Cveković kaže): ‘Kako ne možeš da igraš?’ (Ja kažem): ‘Ne mogu da igram. Jako važna privatna stvar. Život ili smrt. Moram da otkažem predstavu.’ (Svetozar Cvetković kaže): ‘Je l’ si lud, je*ote?’ (Ja kažem): ‘Ne. Reći ću ti poslije toga zašto.’ I oni otkažu predstavu. To je jedini put da sam to uradio. Bili smo u dva popodne, ja i kum, na štangli. I isplatilo se. Poludio sam, bilo je genijalno”, prisjetio se Gordan Kičić.

Bonus video: