Ovako je izgledala smotra kubanske muzike i plesa u Sutomoru

Prošlog vikenda je više od 300 učesnika iz 15 zemalja uživalo u radionicama
68 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 10.09.2017. 16:14h

Sutomore je od 1. do 3. septembra ponovo bilo domaćin najveće smotre kubanske muzike i plesa u Crnoj Gori - Cubamonte Salsa Festivala, u organizaciji Škole plesa Buena Vista.

Prošlog vikenda je više od 300 učesnika iz 15 zemalja uživalo u radionicama sa nekim od najboljih instruktora iz regiona i svijeta. Kubanski umjetnici koji svoje znanje i kulturu prenose radeći na najvećim svjetskim festivalima, prošlog vikenda su boravili u Crnoj Gori.

Fredyclan, Yeni Molinet, Orliandys Minoso i Yuliet Estrada su sa velikim entuzijazmom prenosili svoje znanje i ljubav prema plesu učesnicima festivala. Nije izostalo ni njihovo oduševljenje brojem, kvalitetom i znanjem okupljenih zaljubljenika u njihovu kulturu.

"Nadamo se da će se trend rasta festivala nastaviti i obećavamo iznenađenja i novine za narednu godinu. Pozivamo i sve zainteresovane da se informišu i priključe našoj školi, kako bi mogli i sami učestvovati na sljedećem Cubamonte-u i ostalim našim aktivnostima, a prvu priliku za upis imaju već 19. septembra kada kreće sa radom nova početna grupa", rekli su iz Buena Viste.

Galerija

Bonus video: