KAPETAN AUSTRALIJA

Otac godine: Ovo su savjeti za zabavljanje s njegovim ćerkama

Velč, koji sa svojom suprugom ima pet ćerki, postao je hit na društvenim mrežama
65 pregleda 0 komentar(a)
otac, sin, Foto: Shutterstock
otac, sin, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 08.09.2017. 16:43h

Džej Voren Velč iz Australije proglašen je ocem godine na Instagramu nakon što je na toj društvenoj mreži objavio svoju verziju tradicionalnih pravila odgajanja ćerki.

Velč, koji ističe da "ne odgaja princeze", objavio je umjesto tradicionalnih pravila sopstvena, prenosi novozelandski Herald.

"Pravila za izlazak sa mojim ćerkama: Moraćete da ih pitate koja su njihova sopstvena pravila. Ćerke ne odgajam tako da jednog dana postanu žene koje misle da neće moći da imaju poštovanje ukoliko pri ruci nemaju pomoć svog jezivog, posesivnog oca. Moraćete da ih poštujete. Ukoliko to ne bude bio slučaj, obećavam da im neće biti potrebna moja pomoć da vas postave na vaše mjesto. Srećno", napisao je ponosni otac.

Velč, koji sa svojom suprugom ima pet ćerki, izjavio je za "Tudej" da razumije "potrebu drugih očeva da zaštite svoje ćerke".

"Odlično to razumijem. Ali ono o čemu govorim nema nikakve veze sa tim 'zaštitničkim instinktom', već sa određenim dominantnim stavom prema ženama i uvjerenjem da žene nisu sposobne da se staraju same o sebi", objasio je.