Ekskluzivna izložba u Portonovom najava za prvi „WonderCon” festival

Prvi put u regionu, posjetioci će imati ekskluzivnu priliku da vide izložbu licenciranih eksponata najpoznatijih medijskih franšiza po uzoru na čuveni “Comic Con“

21061 pregleda 0 komentar(a)
Foto: WonderCon
Foto: WonderCon

Izložba “Montenegro WonderCon Sneak Preview“ koja će u galeriji Pizana u Portonovom biti otvorena u petak, 26. maja, posjetiocima će predstaviti jedan dio kolekcije skupocjenih licenciranih eksponata iz oblasti popkulture. Izložba je najava za veliki događaj “Montenegro WonderCon festival”.

Prvi put u regionu, posjetioci će imati ekskluzivnu priliku da vide izložbu licenciranih eksponata najpoznatijih medijskih franšiza po uzoru na čuveni “Comic Con“ - globalni kulturološki fenomen prepoznat je kao najuticajniji događaj pop kulture u svijetu koji okuplja publiku svih generacija.

Na izložbi u galeriji Pizana posjetioci će imati priliku da se upoznaju sa konceptom WonderCon-a, ali i da uživaju u kolekciji od 15 figura koje će im bliže objasniti samu ideju festivala koji je u najavi.

WonderCon
foto: WonderCon

U pitanju su figure koje su dio ograničenih kolekcija, a prikazuju svima poznate - Spajdermena, Kapetana Ameriku, Džokera, Transformerse, Betmena, Supermena, junake Star Wars franšize i druge.

Izložba je otvorna za sve posjetioce od 27. maja do 1. juna.