Je li ovo najbolji pogled sa radnog mjesta?

Piloti avio-kompanije Monarh Pol Foks i Ašiš Raval imaju na hiljade pratilaca na Instagramu koji se dive njihovim fotografijama iz pilotske kabine
376 pregleda 1 komentar(a)
avion, piloti, kokpit, Foto: Shutterstock
avion, piloti, kokpit, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 05.09.2017. 19:14h

Mnogi ljudi obožavaju da gledaju kroz prozor aviona, ali je, sudeći po ovim fotografijama, pogled iz kokpita daleko bolji.

Piloti avio-kompanije Monarh Pol Foks i Ašiš Raval imaju na hiljade pratilaca na Instagramu koji se dive njihovim fotografijama iz pilotske kabine, prenosi Dejli mejl.

Raval, koji je iz Londona, pilotira za Monarh već 18 mjeseci i kaže da mu je u Evropi omiljeni pogled na Alpe.

"Oni me ostavljaju bez daha. Neke od najboljih fotografija napravio sam iznad Alpa. BIlo da su austrijski, švajcarski, italijanski ili francuski, svi imaju nevjerovatne predjele", kaže on.

Kapetan Foks, koji za Monarh leti 12 godina, kaže da su Alpi prelijepi, ali dodaje da je on u vrijeme kad je kompanija letjela i za SAD najviše volio pogled na led Grenlanda. Sada uživa i u slijetanju u Lisabon.

A candy floss sunrise at 39,000ft

A post shared by Flying Foxoir ??✈️ (@flying_foxoir) on

"Kada se spuštate na sjevernu pistu u Lisabonu, dolazite iznad Sintre, koja je prelijepa, a onda idete ka Atlantiku prolazeći iznad Kaskaisa. To je jedan od najboljih pogleda koje možete zamisliti", kaže on.

A crystal clear evening and a truly epic view of London with the Thames clearly visible...

A post shared by Flying Foxoir ??✈️ (@flying_foxoir) on

Fantastic evening departure from Teneriefe

A post shared by Flying Foxoir ??✈️ (@flying_foxoir) on

Bonus video: