Šinejd O'Konor na neobičan način zahvalila Brendu

"Posljednji muškarac koji je dotakao moje tijelo je bio onaj koji je prije dvije godine izvadio moj reproduktivni sistem. Pa ako zaista želiš biti dio mog iscjeljenja, hajde, navali na mene”, napisala je ona
0 komentar(a)
Šinejd O'Konor, Foto: Reuters
Šinejd O'Konor, Foto: Reuters
Ažurirano: 22.08.2017. 11:10h

Pjevačica Šinejd O'Konor, koja posljednjih godina sve češće na internetu postavlja tekstove i video zapise u kojima se žali na svoje zdravstvene probleme i porodicu koja joj ne pruža podršku, zahvalila se komičaru Raselu Brendu na podršci, na krajnje neobičan način.

Brend je, nakon što je O'Konor na internetu objavila potresan snimak na kojem plačući priznaje da često razmišlja o samoubistvu, uputio pjevačici poruku da svakome u njenoj situaciji treba pomoći, te da joj je najpotrebnija ljubav.

"Uvijek sam osjećala neku povezanost sa tobom. Mogao bi mi pomoći i sa dobrim seksom. Posljednji muškarac koji je dotakao moje tijelo je bio onaj koji je prije dvije godine izvadio moj reproduktivni sistem. Pa ako zaista želiš biti dio mog iscjeljenja, hajde, navali na mene”, napisala je ona.

Brend koji je 2009. godine, tokom veze sa pjevačicom Kejti Peri priznao da je zaljubljen u Šinejd, a sada je u braku sa dugogodišnjom djevojkom Lorom Galačer.

Bonus video: