Tejlor Svift novac daje žrtvama seksualnog zlostavljanja

Kako prenosi E!News, pjevačica je “veliku količinu novca”, proslijedila aktivisti u borbi protiv seksualnog nasilja i bliskoj prijateljici Mariški Hargitaj i njenoj Joyful Heart fondaciji
0 komentar(a)
Tejlor Svift, Foto: Reuters
Tejlor Svift, Foto: Reuters
Ažurirano: 19.08.2017. 17:29h

Pjevačica Tejlor Svift ispunila je obećanje koje je dala prije početka suđenja protiv DJ-a Dejvida Mulera, kojeg je optužila za seksualno zlostavljanje, a prema kojem će novac od odštete dati za podršku žrtvama nasilja.

Kako prenosi E!News, pjevačica je “veliku količinu novca”, proslijedila aktivisti u borbi protiv seksualnog nasilja i bliskoj prijateljici Mariški Hargitaj i njenoj Joyful Heart fondaciji.

Hargitaž, koja je najpoznatija po ulozi u seriji “Law & Order” sa fondacijom se bori za oporavak žrtava seksualnog nasilja, ali i za sprečavanje istog.

“Joyful Heart je počastvovan što je Tejlor Svift prepoznala naš rad u sprečavanju seksualnog, ali i porodičnog nasilja i zlostavljanja djece”, kazao je juče portparol te fondacije, a glumica je sličnom porukom potvrdila informacije na društvenim mrežama. Ipak, ni ona ni Svift nisu željele da otkriju o kojoj sumi je riječ.

Bonus video: