Božo Vrećo raskinuo s vjerenikom zbog prevare

"Saznali smo da je imao dupli život i da me je varao i lagao. Izgubio sam vjeru u ljubav"
341 pregleda 16 komentar(a)
Božo Vrećo, Foto: Savo Prelević
Božo Vrećo, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 02.08.2017. 14:04h

Božo Vrećo , poznati izvođač sevdalinki, koji je prije dva mjeseca najavio vjenčanje sa muškarcem iz Beograda, raskinuo je vjeridbu. Bosanskohercegovački muzičar je sredinom maja objavio na Facebooku da se zbog ljubavi sa "najdivnijom osobom na svijetu, koja ga poštuje, razumije, osjeća i beskrajno voli", seli u srpsku prijestonicu, a juče je na istoj društvenoj mreži otkrio da vjenčanja neće biti zbog partnerove prevare.

"Desilo mi se ono čega sam se najviše bojao i uvijek gnušao. Prije nego što sam otišao kod njega da živimo zajedno, smetalo mi je nekoliko stvari koje se nisu uklapale", počeo je pjevač emotivni post na Facebooku u kojem je otkrio da je "riješio da provjeri ko je muškarac s kojim treba da počne da živi".

"Moj prijatelj je imao drugara koji ima detektivsku firmu i pratio je dotičnog izvjesno vrijeme. Saznali smo da je imao dupli život i da me je varao i lagao. Izgubio sam vjeru u ljubav, a prije dvije noći sam isplakao sve što je trebalo. A što je najgore, kod takvih osoba je teško prozreti preljubu ili sam ja bio previše slijep od ljubavi dok nisam progledao. Sreća u nesreći je da se ovo otkrilo na početku. Neko živi sa ovim cijeli život i ne zna sa kim živi ili se pravi da ne zna, ali ja ne mogu tako, a nemojte ni vi", napisao je Vrećo na Facebooku i dodao da jedinu utjehu nalazi u podršci majke i sestre.

"I da znate da sam dobro i da sam jak, svašta sam preživio u životu, a ovo je još samo jedna teška životna lekcija o ljudima", naveo je je on u postu koji je kasnije izbrisao. Nedugo zatim pratiocima se obratio porukom da su sve njegove misli usmjerene na predstojeće nastupe. “Želim da zasijam i jači sam od svega! Majčica i seka idu sa mnom na koncerte, moje radosti”, napisao je Vrećo.

Bonus video: