Svečano uručen automobil Škoda Superb – glavna nagrada u velikoj Hifa-Oil nagradnoj igri

Kompanija Hifa Oil CG, jedan od najznačajnijih distributera naftnih derivata u Crnoj Gori, organizovala je veliku nagradnu igru u periodu od 26.02. do 15.05.2024. godine.

33951 pregleda 49 reakcija 0 komentar(a)
Foto: Hifa-Oil
Foto: Hifa-Oil

Učesnici u nagradnoj igri imali su priliku osvojiti brojne dnevne, sedmične i mjesečne nagrade te glavnu nagradu automobil Škoda NEW Superb FI Ambition.

Srećni dobitnik automobila izvučen je 16. maja 2024. godine u prostorijama Hifa Oil CG, na adresi Cijevna bb. U finalnom izvlačenju učestovale su sve ispravno pristigle prijave za vrijeme trajanja nagradne igre. Izvlačenje dobitnika glavne nagrade izvršeno je slučajnim odabirom putem računarske aplikacije, a izvlačenje je nadgledala tročlana komisija.

Srećni dobitnik glavne nagrade - automobila Škoda NEW Superb FI Ambition je Petar Tošić iz Podgorice. Obzirom da je, nakon kontaktiranja sretnog dobitnika, utvrđeno da se trenutno nalazi van Crne Gore i da neće biti u prilici lično preuzeti nagradu, automobil je svečano uručen Jadranki Tošić, supruzi dobitnika.

„Kada ste nas pozvali bila sam sigurna da je dobitak neka od ostalih nagrada kao što je televizor ili mobilini telefon. Nekoliko puta sam ponovila pitanje: “Da li je to glavna nagrada - automobil?”. Onda je uslijedilo oduševljenje, bili smo zbunjeni i užurbano smo tražili dobitni račun. Kada je splasnula euforija ostala je radost i sreća što smo baš mi dobili ključeve novog automobila“, rekla je prilikom preuzimanja nagrade Jadranka Tošić.

Hifa-Oil
foto: Hifa-Oil

Istakla je da su tokom nagradne igre poslali više računa, ali nisu se previše nadali glavnoj nagradi. Ovaj dobitak ih je uvjerio da su nagrade moguće i da trebaju isprobati svoju sreću.

„Vi ste donijeli sreću u naš dom, a mi ćemo i dalje redovno posjećivati Hifa Oil benzinske pumpe“, poručila je Jadranka.

Kompanija Hifa Oil CG čestita dobitnicima glavne nagrade kao i dobitnicima ostalih nagrada koje su podijeljene u toku nagradne igre te se zahvaljuje svima koji su učestovali u ovoj velikoj nagradnoj igri.

„Željeli smo kroz nagradnu igru uzvratiti kupcima povjerenje i vjernost koje nam pružaju te smo kroz bogati fond nagrada koje smo podijelili, nadamo se, uspjeli da ih obradujemo. Ovo je prva velika nagradna igra koju smo organizovali, a sigurni smo da će ih biti još u budućnosti. Kompanija Hifa Oil CG nastavit će svojim kupcima biti na usluzi, truditi se da im pruži kvalitetnu uslugu i maksimalnu posvećenost. Hvala svima na učešću i čestitke dobitniku glavne nagrade“, poručio je Nemanja Mrdak, direktor kompanije Hifa Oil CG.

Hifa Oil CG je osnovana u maju 2017. godine, sa sjedištem u Podgorici. Osnivač je Hifa-Oil koja posluje kao najznačajniji privatni distributer naftnih derivata u Bosni i Hercegovini. Osnovni proizvodi i usluge koje kompanija nudi su bijeli derivati koji podrazumijevaju ISOMAX premium eurodizel, eurodizel, Eurosuper 95, Eurosuper 98 te crni naftni derivati koji uključuju asfaltni bitumen i mazut, kao i transport istih. Kompanija Hifa Oil CG je jedina naftna kompanija koja je ostvarila rast prihoda tokom 2023. godine i to 36 odsto.

Benzinske pumpe Hifa Oil CG možete pronaći na 8 lokacija i to na dvije lokacije u Podgorici te u Nikšiću, Danilovgradu, Sutomoru, Tivtu, Budvi i Zeti.

Hifa-Oil
foto: Hifa Oil