Džoni Dep kupio kćerki kauč Kardašijanovih

Da je bio široke ruke i prema bliskim ljudima dokazuje to što je tokom godina potrošio oko 10 miliona dolara na "prijatelje, porodicu i neke zaposlene"
2 komentar(a)
Džoni Dep, Foto: Reuters
Džoni Dep, Foto: Reuters
Ažurirano: 25.07.2017. 18:15h

Menadžment grupa (TMG), koja je upravljala imovinom Džonija Depa i koju je on tužio zbog prevare, svako malo objavi na šta je glumac rasipao novac, pa evo novih detalja.

Prema TMG, Dep je potrošio 75 miliona dolara da bi kupio, renovirao i opremio 14 imanja od kojih svako ima kompletnu poslugu. To su zamak sa parkom na jugu Francuske, nekoliko ostrva na Bahamima, kuće u Holivudu, stanovi u Los Anđelesu i farma konja u Kentakiju.

Vlasnik je 45 luksuznih automobila, na jahtu je potrošio 18 miliona, a leti samo privatnim avionom koji ga košta 200.000 mjesečno. Ima 70 unikatnih gitara, a 30.000 mjesečno izdvaja za vina. Potrošio je milione na holivudske "suvenire", poput garderobe Merilin Monro i Marlona Branda. Ti predmeti se čuvaju u 12 skladišta čiji je zakup 500.000 dolara. Dao je 7.000 za kauč iz rijaliti programa "Porodica Kardašijan”, kojim je obradovao ćerku Lili Rouz.

Vlasnik je više od 200 umjetničkih djela slavnih autora, poput Endija Vorhola i Žan-Mišela Baskijata. Baskijatov "Autoportret" platio je 4,7 miliona. Četrdeset stalno zaposlenih širom svijeta, koštaju ga 300.000 dolara, a održavanje ostrva na Bahamima oko milion mjesečno.

Da je bio široke ruke i prema bliskim ljudima dokazuje to što je tokom godina potrošio oko 10 miliona dolara na "prijatelje, porodicu i neke zaposlene".

Majci je kupio kuću vrijednu više miliona, a za firmu koju je povjerio prijatelju iz djetinjstva i koja nije donijela profit, dao je četiri miliona. Ispaljivanje pepela njegovog prijatelja Hantera S. Tompsona iz specijalno napravljenog topa, jer je to bila njegova posljednja želja, platio je tri miliona.

Bonus video: