Lana del Rej: Tramp je ubio romantični pogled na Ameriku

Ne želim da imam snimak američke zastave koja se vijori iza sebe dok pjevam 'Born to Die' (Rođena da umrem), kazala je pjevačica
1 komentar(a)
Lana del Rej, Foto: Shutterstock
Lana del Rej, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 21.07.2017. 06:17h

Lana Del Rej posljednja je u nizu zvijezda koje su se javno obrušile na aktuelnog američkog predsjednika Donalda Trampa. Ona je u intervjuu za “NME” magazin istakla da se žene pod njegovom vlašću osjećaju manje sigurnim, te da je ubio njihovo romantično gledište na zemlju u kojoj žive.

Američka pjevačica, koja će uskoro objaviti svoj četvrti studijski album “Lust For Life”, poznata je po pjesmama u kojima romantizuje život u Americi, ali je kazala da to ne može da radi dok je Tramp na vlasti.

“Definitivno sam promijenila izgled mojih spotova za turneju. Ne želim da imam snimak američke zastave koja se vijori iza sebe dok pjevam 'Born to Die' (Rođena da umrem). Ovo je tranzicioni period i toga sam super svjesna. Mislim da ne bi bilo u redu da u Francuskoj mašem američkom zastavom. Bilo bi mi neprijatno, mada nije bilo tako prije par godina”, objasnila je pjevačica. Ona je kazala da je novi album snimala tokom izbora i da je Trampova pobjeda uticala na nove pjesme.

“U jednoj sam postavila vrlo realno pitanje sebi: Da li je ovo kraj jedne ere, da li je ovo pad Rima”, zapitala se ona.

Bonus video: