Novi festival humora u Kotoru

Ulaz za sve večeri je slobodan
89 pregleda 0 komentar(a)
smijehom u srijedu
smijehom u srijedu
Ažurirano: 11.07.2017. 09:53h

Smijeh ulazi na velika vrata Starog grada kao lijek i to je veliki iskorak nove vlasti, poručii su poznati kotorski humoristi iz Teatra 303 koji 12. jula počinju realizaciju svog novog projekta – Festivala humora u Starom gradu Kotoru.

Prema riječima frontmena Teatra 303 Dragana-Bukija Buzdovana, projekat nazvan "Smijehom u srijedu" podržala je i Opština Kotor.

Svake srijede, počevši od 12. jula sve do 9. avgusta na Pjaci od kina u Kotoru, okupljaće će brojni humoristi iz Crne Gore, Srbije, BiH i Hrvatske.

U srijedu veče sa početkom u 22 sata publiku će nasmijavati Nesha Bridges (Nenad Danilović) iz Srbije.

Naredne srijede na Pjaci od kina u isto vrijeme nastupiće Dragan Marinković- Maca iz Bosne i Hercegovine, 26. jula "Best of studio smijeha" (Marina Orsan, Tin Sedlar, Tomislav Primorac i Tihomir Paravina) iz Hrvatske, a 2. avgusta "The books of knjige" koji predstavljaju Crnu Goru.

Završnica festivala 9. avgusta rezervisana je za nastup domaćina iz Tetara 303 i poznatog kotorskog humorist Dragana Sklednera Pelea, a poseban gost večeri biće književnik Nikola Malović iz Herceg Novog koji je upravo objavio knjigu "Bokeški humor".

Ulaz za sve večeri je slobodan.

Bonus video: