PAR IMA ČETVORO DJECE

Bekamovi proslavili 18 godina braka: Zajedno smo jer se volimo

"Kad god nam je teško, razgovaramo, jer se međusobno najbolje poznajemo..."
1 komentar(a)
Dejvid Bekam, Viktorija Bekam, Foto: Instagram
Dejvid Bekam, Viktorija Bekam, Foto: Instagram
Ažurirano: 04.02.2019. 17:13h

Jedan od najpoznatijih parova današnjice Dejvid i Viktorija Bekam proslavili su i obilježili osamnaestu godišnjicu braka u Irskoj.

Dejvid i Viktoria, u javnosti poznati po nadimcima Poš i Beks, objavili su na Instagramu fotografije koje su obilježile ključne dijelove njihove veze.

Prvo je Viktorija postavila fotografiju s njihovog vjenčanja, na kojoj Dejvid drži sina Bruklina. Nakon toga je Dejvid postavio fotografiju na kojoj su on i Viktoria u kožnim jaknama i pantalonama, a ispod je napisao "Srećna godišnjica nevjerovatnoj ženi, majci i poslovnoj ženi".

"Kad god nam je teško, razgovaramo, jer se međusobno najbolje poznajemo. Da li smo ostali  zajedno  jer smo brend? Naravno da ne.  Zajedno  smo jer se volimo, jer imamo četvoro nevjerovatne djece", rekli su Viktorija i Dejvid ranije govoreći o ključu uspjeha njihove veze.

Viktorija Adams i Dejvid Bekam upoznali su se 1996. godine, u vrijeme kada je Viktorija s ostalim članicama britanskog benda “Spice Girls” uživala veliku slavu. David je tada imao uspješnu fudbalsku karijeru.