Neko pijan plete jezikom, a neko prijavljuje bombe

U čevrtak u zoru taj Čeh pozvao je policiju da dojavi da je u jednoj zgradi sa kancelarijama podmetnuta bomba i da će eksplodirati za 25 minuta
0 komentar(a)
Prag, Foto: Shutterstock
Prag, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 30.06.2017. 10:57h

Jednom 23-godišnjem Čehu nije bilo dovoljno što je već plaćao odštetu skoro 40.000 eura za to što je lažno dojavio bombu pa je, kada se opet napio prijavio da će eksplodirati bomba u zgradi u Pragu gdje je njegov drug, s kojih je želio da se našali, parkirao automobil.

U čevrtak u zoru taj Čeh pozvao je policiju da dojavi da je u jednoj zgradi sa kancelarijama podmetnuta bomba i da će eksplodirati za 25 minuta, kazao je danas portparol policije Tomaš Hulan.

Na teren je odmah izašlo 30 policajaca u 11 patrolnih vozila sa specijalno obučenim psima za otkrivanje eksploziva, medjutim, pretraga zgrade pokazala je da je uzbuna bila lažna a policija je za svega 20 minuta uspjela da otkrije šaljivdžiju i to pijanog.

"Navodno je htio da se našali sa drugom koji na parkingu te zgrade ostavlja svoj automobil", rekao je Hulan.

Najveće iznenađenje policajci su, međutim, doživjeli, kada su otkrili da je taj mladić prije dvije godine takođe pijan podigao lažnu uzbunu da će eksplodirati bomba a nakon toga je morao da plati odštetu od 40.000 eura što ga nije spriječilo da ponovo izvede istu glupu šalu.

Bonus video: