Indijski ministar uhvaćen kako urinira na ulici

Slike su obišle svijet nakon što ih je objavila Rastrija Janata Dal - stranka koja je politički protivnik Baratija Janata partiji, kojoj pripada uhvaćeni ministar
127 pregleda 1 komentar(a)
Indija, zastava, Foto: Shutterstock
Indija, zastava, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 30.06.2017. 07:16h

Indijski ministar poljoprivrede uhvaćen je kako urinira u javnosti, prenio je britanski "Independent".

Na snimku koji su objavili lokalni mediji, vidi se kako ministar poljoprivrede Rada Mohan Sing stoji uza zid jedne zgrade, u sred dana, i urinira, dok mu obezbjeđenje "čuva stražu". Nije međutim, navedeno kada se sve to dogodilo.

Međutim, slike su obišle svijet nakon što ih je objavila Rastrija Janata Dal - stranka koja je politički protivnik Baratija Janata partiji, kojoj pripada uhvaćeni ministar.

Slike su navodno nastale tokom posjete ministra Singa selu Motihori, koje se nalazi uistočno indijskoj oblasti Čamparan, tvrdi hinduistička televizija "Njuz 18".

"Independent" međutim navodi da oni, ali ni drugi svjetski mediji nisu uspjeli da dobiju zvaničnu potvrdu da su fotografije autentične.

Ministar Sing je ipak u javnosti kritikovan zbog objavljenih fotografija, uz opasku da je takvo ponašanje direktno suprotno politici indijskog premijera da se ulice očiste.

Bonus video: