IDEJA IZ 2000.

Hali Beri pokreće "Hallewood": Zvijezde da se zbliže sa fanovima

Ova 50-godišnjakinja kaže da je svjesna da su slavni danas u bliskom kontaktu sa obožavaocima putem društvenih mreža, ali da je ona o tome razmišljala mnogo ranije
81 pregleda 0 komentar(a)
Hali Beri, Foto: Fabfashionfix.com
Hali Beri, Foto: Fabfashionfix.com
Ažurirano: 04.02.2019. 21:38h

Glumica Hali Beri nedavno je u razgovoru za “The Hollywood Reporter” otkrila da je odlučila da ponovo pokrene svoj sajt “Hallewood” koji je prvobitno kreirala 2000. godine sa ciljem da se zbliži sa fanovima.

Ova 50-godišnjakinja kaže da je svjesna da su slavni danas u bliskom kontaktu sa obožavaocima putem društvenih mreža, ali da je ona o tome razmišljala mnogo ranije.

“Još 2000. godine sam imala ideju o kreiranju sajta za fanove. Tada, prije skoro 18 godina, znala sam da je budućnost za umjetnike poput mene u pronalaženju načina da sa obožavaocima komuniciramo jedan na jedan. Da vodimo pravi razgovor kako bi me upoznali na drugačiji način u odnosu na ono kako me predstavljaju mediji”, tvrdi ona.

Ipak, sajt je tada zahtijevao previše posla, pa je nakon četiri godine odlučila da ga ugasi, a sada se vraća istoj ideji, jer želi da “bolje kontroliše svoj brend”, ali i da pomnije prati dešavanja na društvenim mrežama.

“Društvene mreže su nas osnažile u mnogo pravaca, ali ono što mene brine je moj lični brend i da li se ta moć može zloupotrijebiti. Da li to može uništiti moje ime”, pita se Hali Beri.