Kris Braun opet osuđen zbog nasilja nad djevojkom

Pjevač je imao posla s policijom više puta zbog različitih nasilnih ispada
1 komentar(a)
Kris Braun, Foto: Reuters
Kris Braun, Foto: Reuters
Ažurirano: 20.06.2017. 15:10h

Američki pjevač Kris Braun u narednih godinu dana moraće ići na edukaciju za sprečavanje kućnog nasilja, odlučio je sud, nakon što ga je tužila bivša djevojka Keruči Tren. On je dobio i zabranu prilaska Tren.

Na sudu u Los Anđelesu Tran (29) je ranije ove godine kazala da ju je pjevač udario pesnicom u stomak i gurnuo niz stepenice prije nekoliko godina. U međuvremenu su raskinuli, a zabranu prilaska je tražila jer joj je Braun pretio smrću u novijim porukama.

Pjevač je imao posla s policijom više puta zbog različitih nasilnih ispada, a prošle godine je hapšen nakon što je, navodno uperio pištolj u bivšu mis Kalifornije Bejli Karen.

Godine 2009, pred ceremoniju dodjele Gremi nagrada prebio je tadašnju djevojku, pop zvijezdu Rijanu. O ovom incidentu progovorio je tek nedavno u dokumentacu, koji će u cjelini biti objavljen krajem ljeta.

"Prevario sam je sa saradnicom. Rijana je bila sumnjičava i ispitivala me, ali ništa nisam priznao. Te večeri nam je baš ona prišla na zabavi. Rijana je poludjela, uzela stvari i izašla iz dvorane”, ispričao je Branu u dijelu filma koji je predstavljen javnosti. On je dodao da je pjevačica nastavila da viče kada su sjeli u automobil i tražila Braunov telefon da vidi s kim se dopisuje. Našla je poruku te djevojke i naljutila se.

"Gurali smo se, ona me je udarila, a ja sam je ugrizao za ruku. Tako je počelo", Braunova je verzija događaja, nakon kojeg je dobio uslovnu kaznu i takođe terapiju za kontrolu bijesa.

Bonus video: