Pi Didi bogatiji za 130 miliona bez ijednog hita

Hitove je imala Bijonse, ali je mogla samo do drugog mjesta, sa zaradom od 105 miliona dolara
0 komentar(a)
Pi DIdi, Foto: Beta/AP
Pi DIdi, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 14.06.2017. 15:39h

Čini se da nikada nije bilo lakše doći brzo do slave nego danas, ali mnoge poznate ličnosti tu slavu i bogatstvo brzo prokockaju. Oni pametniji je održavaju, čini se, vječno. Jedan od njih je američki reper i hip hop mogul Pi Didi, koji se našao na vrhu ovogodišnje "Forbesove" liste najbogatijih zvijezda, skoro dvije decenije od kad je prva ovakva lista izašla gdje je takođe bio na vrhu. On je, prema navodima pomenutog magazina, zaradio 130 miliona dolara u posljednjih 12 mjeseci. Šon Kombs, kako glasi pravo ime repera, to je uspio bez ijednog hit na top listama. Većinu novca zaradio je tako što je prodao jednu trećinu svoje odjevne linije "Sean John" za 70 miliona dolara.

Hitove je imala Bijonse, ali je mogla samo do drugog mjesta, sa zaradom od 105 miliona dolara. Iza nje je jedna književnica - Džej Kej Rouling, autorka Hari Poter franšize koja je zaradila 95 miliona, ne samo od knjiga, već i od brojnih ekranizacija, čak i onih koja nemaju veze sa mladim čarobnjakom.

Četvrtu poziciju zauzeo je kanadski reper Drejk, koji je na kontu imao svega milion dolara manje od Rouling, ali je zaradio duplo više nego prošle godine, najviše zahvaljujući tome što je neprestano bio na turneji.

Prvu petorku zaokružuje prva zvijezda fudbalskog kluba Real Madrid, Kristijano Ronaldo - čovjek koji je apsolutno obilježio fudbalsku godinu i osvojio praktično sve što je mogao sa svojim timom i reprezentacijom u tom periodu. Ronaldo je zaradio 93 miliona dolara u posljednjih godinu dana. U top 10 su i pjevač The Weeknd (92 miliona), voditelj Hauard Stern (90), bend Coldplay (88), književnik Džejms Paterson (87) i košarkaš Lebron Džejms.

Bonus video: