Fil Kolins zbog povrede završio u bolnici

Kolins , koji je poznat i kao pjevač i bubnjar britanske rok grupe "Genesis”, uputio je svojoj publici "iskreno izvinjenje" i izraze zahvalnosti
91 pregleda 0 komentar(a)
Fil Kolins, Foto: AP
Fil Kolins, Foto: AP
Ažurirano: 09.06.2017. 08:12h

Britanski muzičar Fil Kolins primljen je u bolnicu pošto se sapleo u svojoj hotelskoj sobi i udario glavom, zbog čega je otkazao naredna dva koncerta.

Kolins (66) je imao problema s hodom poslije operacije kičme, a sapleo se na putu do toaleta i zadobio ozbiljnu posjekotinu na čelu poslije održanog koncerta u Londonu, javio je BBC.

Njemu su stavljeni šavovi u bolnici, gdje je pod nadzorom ljekara 24 sata.

Nastupi Kolinsa u londonskoj dvorani "Rojal Albert hol", zakazani za sinoć i večeras, odloženi su za novembar, a kako su koncerti odloženi nekoliko sati pred početak prvog, neki njegovi fanovi su već bili na putu za London.

Kolins , koji je poznat i kao pjevač i bubnjar britanske rok grupe "Genesis”, uputio je svojoj publici "iskreno izvinjenje" i izraze zahvalnosti.

Muzičar bi trebalo da nastavi turneju u nedjelju koncertom u Kelnu, poslije čega će nastupiti u Parizu, a potom i na koncertu u londonskom Hajd parku 30. juna, navodi BBC.

Bonus video: